Menú de navegación
Esmorzar Homens Grans 2013

Esmorzar Homens Grans 2013

el 4 ago, 2014 en Noticias

Esmorzar del Homens Grans 2013

Homens Grans 2013 comptant vivencies 2Dissabte passat 2 d’agot de 2014 celebrarem un esmorzar amb els Homens Grans homenatjats en les festes celebrades en 2013.

Ens acompanyaren José Belda, Rafael Sánchez, José Chinillach, Ernesto Martí Valero, Joaquín Esteve Muñoz y Francisco Valero López “el Petxino” y Pepe Monrabal “el Cotito”, escusó su presencia.

Gaudirem d’un magnífic esmorzar valencià, com no podía ser d’una altra manera, després del qual es van assentar el Homens Grans del 2013 de manera que podien comptar-nos les seues vivències d’una forma espontània de vegades i en altres com a resposta a les preguntes que els feia Ernesto Martínez.

Homens Grans 2013 comptant vivencies 1Ens van comptar la seua experiència en la recordada Cordà que es va celebrar a València, en la cavalcada del Regne de falles. Una Cordà que es va celebrar gràcies a les persones de la falla 2 de maig de Paterna i mes particularment el “Petxino” i Ernesto Martí d’entre altres coeters.

Notar el sentiment amb què ens compten les seues vivències i experiències com la d’Ernesto Martí, passejat damunt d’una gran carraca davant del Passacarrer de coets de luxe, i com es passejava pel centre del passacarrer amb uns paraigües que arribava a la plaça del Poble amb les varetes únicament.

Els sentiments trobats quan has disfrutat molt amb la pólvora i ara has d’evitar que altres facen el que el teu feies i disfrutaves. Gràcies Belda per entendre tan bé als coeters des del lloc de representant de la llei i l’orde.

Ja estem ultimant l’Homenatge als Hòmens Grans d’enguany 2014.

Esmorzar Homens Grans 2013 tots

Fotos de Juan Manuel Ramón Contelles

    1 Comentario

  1. Lo mejor el fotografo

Añade un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>