Menú de navegación
Insígnia Interpenyes

Insígnia Interpenyes

el 15 may, 2015 en Noticias

La Federació Interpenyes de Paterna, per mediació de la Junta Directiva i traslladat a l’Assemblea General, ha decidit imposar la Insígnia d’Or als membres d’esta Federació Interpenyes de Paterna.

Esta Insígnia de solapa té com a objecte, la identificació en actes oficials, dels membres d’esta Federació, a més de ser un reconeixement a la dedicació exercida pels seus membres.

Insígnia InterpenyesLa Insígnia es com la es veu dins d’este Post, a l’esquerra d’este pàrraf. Està realitzada en plata i banyada en d’or.

La seua asignació es personal i sols es farà una vegada per persona.

La Federació d’Interpenyes imposarà esta Insígnia a cadascú dels seus directius, i cada any, a proposta de les Penyes Federades, s’imposarà la insígnia a un penyiste/a triat per la seua Penya.

Estes Insígnies seran imposades en el tradicional acte del Sopar de Foc, que any rerre any gaudim al mes de juny, i on tambè es fa entrega de les Distincions d’Honor d’Interpenyes.

 

Añade un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>