Menú de navegación
5é Aniversari de l’Escoleta del Foc

5é Aniversari de l’Escoleta del Foc

el 1 ago, 2014 en Noticias

5é Aniversari de l’Escoleta del Foc

Coeter xicotetL’escoleta del foc és un dels actes més significatius per a les Festes de Paterna perquè, com diu l’himne de la Cordà, per a que la tradició passe de pares a fills, des de la Federació Interpeneyes comencem fa ja 4 anys a ensenyar als més xicotets a respectar i disfrutar dels coets i de la pólvora.

Des que la Federació Interpenyes Paterna va començar amb l’Escoleta del Foc i la Cordà Infantil fa 5 anys, és l’Escoleta del Foc on es fa entrega dels braçalets de la Cordà Infantil.

La Federació manté esta Escoleta del Foc com una vesprada lúdica coetera per als coeters més jóvens de Paterna, on els coeters participen en un concurs de dibuix que determina el disseny del braçalet de la Cordà Infantil de l’any següent.

A més disfruten d’un bon berenar, a més d’ensenyar-los de forma pràctica, alguns detalls com a obrir els caixons dins de la Cordà Infantil, com han d’anar vestits, careta, guants, mono, etc.

Des que tenim l’obligació de tindre una acreditació per a participar en actes amb determinats artificis pirotècnics, la nostra Escoleta del Foc ha variat el seu contingut, ja que la part més teòrica es veu als cursos de CRE per a menors, no per açò l’Escoleta de Foc s’ha buidat de contingut, més be al contrari, els ensenyem de forma pràctica i JUGANT qual ha de ser l’actitud en un acte com és la CORDÀ INFANTIL mostrant els coeters que acudixen una gran participació.

A més enguany que celebrem el 5é aniversari de l’Escoleta del Foc, segur que hi ha alguna sorpresa, te la perdràs?

Recorda dilluns 25 d’agost a les 17:00 hores al Centre Polivalent d’Alborxí.

Baix tens el diseny del baçalet de la Cordà Infantil 2014, l’autor es Paco Aparicio Zarcos, guanyador del concurs de dibuix a l’Escoleta del Foc del 2013.

Brazalete Corda Infantil 2014

Paco Aparicio Zarcos, guanyador del concurs de dibuix de l’Escoleta del Foc 2013.

Añade un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>