Presidència

Estimats amics i amigues penyistes.

Les meues primeres paraules no poden ser més que d’agraïment i compromís. 

Agraïment a tots els membres d’esta Federació, per haver-me donat la seua confiança per a poder exercitar esta funció de president. 

Agraïment també al meu predecessor en el càrrec, per la seua gran labor al capdavant d’esta entitat durant els quinze anys d’existència de la mateixa i per l’alt nivell en què la deixa. 

Agraïsc sincerament a tots la confiança depositada i em compromet a fer els meus màxims esforços per a mantindre i millorar en la mesura del possible a la nostra Federació. Ha de continuar sent un dels referents a Paterna en la Cultura del Foc i en la recuperació i custòdia de les nostres tradicions. I això només serà possible a través de la unió entre totes les penyes del municipi. 

El segon terme que vull referir és el de «compromís». El meu compromís és amb tots els valors que esta Federació representa. Per a això hem de continuar unint esforços, amb la finalitat de millorar la participació en les Festes Majors, dotant-les de més actes de foc i plasmant la formació en el món de la pólvora d’eixes noves generacions que recolliran el nostre testimoni en un futur. És per això, que posem tanta obstinació a fomentar “l’Escoleta del Foc”.

En estos moments estan en el meu record les persones que m’han animat i secundat perquè optara a esta presidència. A ells moltes gràcies. I també a tots els que han contribuït a portar el procés d’elecció amb absoluta normalitat prevalent, en tot moment, la defensa dels interessos de la nostra Federació.

Hi ha una cèlebre frase d’Henry Ford que afirma: 

Llegar juntos es el principio. Mantenerse juntos es el progreso. Trabajar juntos es el éxito.

Eixe serà l’esperit que anime la meua actuació per a oferir el millor d’Interpenyes a la Cultura del Foc i a Paterna.

José Manuel Flores González
President de la Federació Interpenyes Paterna

José Manuel Flores, presidente
Desplaça cap amunt