Menú de navegación
Arreplega d’aliments 2014

Arreplega d’aliments 2014

el 16 dic, 2014 en Noticias

L’arreplega d’aliments en estes dates tan assenyalades és molt necessària per a aquelles famílies que ho estan passant realment malament.

S’acosten unes festes molt familiars i en les que a la majoria de nosaltres ens invadix l’Esperit Nadalenc i volem estar amb els nostres.

La Federació Interpenyes Paterna enguany participa en l’ARREPLEGA D’ALIMENTS que organitzen l’Associació Nadals a Paterna, la Federació Intercomparses, la Junta Local Fallera, la Federació Interpenyes Paterna i l’Ajuntament de Paterna, i amb la col·laboració de Cáritas Paterna.

L’arreplega d’aliments tindrà lloc el cap de setmana 20 i 21 de desembre a una carpa que es muntarà en la plaça del poble. Es tracta de portar aliments NO PERIBLES que després s’encarregarà Cáritas Paterna de repartir com fan ells.

Des de la Fedración Interpenyes Paterna, vos animem que passeu per la carpa a la plaça del poble este cap de setmana, 20 o 21 de desembre de 2014 aportant el que es puga, d’esta manera algunes famílies de Paterna tindran aliments per celebrar el Nadal tots reunits al voltant d’una taula.

Moltes gràcies anticipades per la vostra segura col·laboració.

BONES FESTES

Carpa solidaria arreplega d'aliments 2014

Añade un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>