Menú de navegación
Carta a Compromís de la Federación Interpenyes

Carta a Compromís de la Federación Interpenyes

el 24 jul, 2015 en Noticias

image001
A/A

Juanma Ramón
Portaveu municipal GM Compromis Per Paterna

Estimat amic,

En primer lloc agraïm les disculpes per la seua banda i per part del partit que vosté representa, és grat per a nosaltres que el sentir del partit no siga el de la seua Regidora Ma Dolores Guillem Periche, també ens agradaria que eixa carta de disculpes es fera extensiva al poble de Paterna, perquè no sols ha fet mal eixes declaracions que va fer la seua regidora per Facebook als integrants de la penyes, sinó a tot el poble de Paterna que té a La Cordá com a part de les seues senyes d’identitat del nostre poble.

 

Nosaltres podem entendre que no a tot el poble li agrade La Cordà, també podem entendre que el gasto que es fa, altres ciutadans puguen pensar que seria millor gastar-ho en altres temes, som conscients que vivim en una ciutat amb més de 60000 habitants i que no tots senten la cultura del foc.

 

Però no podem admetre que s’alarme amb xifres econòmiques desorbitants i sobretot cridar Circ a un dels nostres patrimonis culturals, amb la qual cosa s’entén que tots els seus participants són pallassos, o que anem vestits d’extraterrestre cremant tot al nostre pas com a simples piròmans.

 

Per tant des de la Federació Interpenyes demanem al Grup Municipal:

  • Més contundència amb la seua Regidora Ma Dolores Guillem Periche.
  •  Que es retracte públicament dels seus comentaris desafortunats i erronis, i no sols per la xarxa social.
  • Invitem a Grup Municipal Compromis a què realitze un estudi de l’impacte econòmic que hi ha en les festes de Paterna, amb comerços, penyes i comparses, que encara que no és el més important de la festa, si que és una part molt important.
  • I ens guardem futures actuacions en el cas de fer omissió a les nostres peticions.

Per que la Federació i tots els tiradors de Paterna durant tot el l’any fam cultura i fam poble.

Cesar Andreu i Molina
President Federació Interpenyes Paterna
PDF para su descarga: carta a compromis de Interpenyes

Añade un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>