Menú de navegación
CAVALCADA DE REIS 2015

CAVALCADA DE REIS 2015

el 6 ene, 2015 en Noticias

El passat 5 de gener membres de la colla de dimonis d’Interpenyes varen formar part de la cavalcada de reis organitzada pel Ajuntament  de Paterna, en representació de la Federació Interpenyes Paterna.

A esta cavalcada del Reis d’Orient participaren tambié altres associacions i Federacions festeres de Paterna. No nomenarem a cap d’elles per no oblidar-nos de cap altra.

Tot el recorregut va estar ple de públic, en esta cas de gent menuda, xiquets que van poder gaudir de veure personatges de Disney, d’arreplegar alguns joguets i caramels i, per descomptat, de veure a ses majestats el Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar.

A la mateixa participaren els dimonis amb un grup de dimoniets on s’emplearen torxes i bengales de color al llarg del recorregut així com es repartiren caramels als espectadors.

Més tard els Reis d’Orient repartiren regals als xiquets de la Federació.

 

Cavalcada Reis 15 Interpenyes

Inici Cavalcada Reis 15 dimoniets Interpenyes

Dimoniets Cavalcada Reis 015 Interpenyes

 Dimoniets i dimonis Interpenyes Cavalcada Reis 15

Els Reis visiten als nanos d’Interpenyes

Al Centre Polivalent d’Alborxí de Paterna, s’acostaren ses majestats el Reis Mags d’Orient per a dur els regals als xiquets de la Federació d’Interpenyes. Els xiquets, amb els nervis a la vista, pujaren a arreplegar els seus reglas conforme els nomenaven ses majestats.

Entre aplaudiments dels presents, els Reis Mags d’Orient s’acomiaderen dels nanos fins la matinada, que els durien més cosetes a les seues cases.

Una Gran nit d’emocions i alegries infantils. Segur que l’any que ve, els Reis duen més cosetes per als nanos.

 Reis d'Interpenyes 2015 Alborxi Els protagonistes de la jornada, ELS XIQUETS.

 Reis 2015 Interpenyes

 

Añade un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>