Menú de navegación

Presidencia

39eee751af30032eeece2f48de2de4ba_L

En primer lloc donar-los les gràcies per visitar la nostra web, lloc on totes les penyes i amants de la pólvora puguen estar informats de tot el que ocorre a Paterna, a la nostra Federació i per descomptat al món de la Pólvora en general.
És molt important per a una Federació el poder compartir entre els seus socis, i amb la resta del món tot el que succeïsca al voltant de la nostra passió, i més ara amb la possibilitat que ens dóna les noves tecnologies. Les opcions que tenim amb les xarxes socials, per les quals podem donar compte minut a minut de tot el que succeïsca.

La Federació Interpenyes Paterna, ha de ser i és un dels referents de Paterna sobre la Cultura del Foc, és la unió de les penyes del municipi, per la qual tots treballen i aporten el seu granit d’arena per a engrandir la nostra cultura, la nostra vila i totes i cada una de les nostres tradicions.
Des de l’any 2007 hem unit esforços per a millorar la participació en les festes del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, dotant-les de més contingut, més actes de focs, i sobretot recuperant tradicions perdudes durant anys. També hem realitzats actes molt emotius com el ‘Homenatge als tiradors’ o ‘El homenatge als hòmens grans’. Ens dediquem en cos i ànima a formar i educar en el món de la pólvora a tots eixos xiquets que volem que siguen el nostre relleu i puguen mantindre les nostres tradicions, la qual cosa ens va motivar a la creació de ‘La Escoleta del Foc’.
I sense més des de la Federació esperem que esta web els siga d’utilitat i mig d’informació.

Cesar Andreu i Molina
President de la Federació Interpenyes Paterna