Menú de navegación
Mascletà Manual 2014

Mascletà Manual 2014

el 8 ago, 2014 en Noticias

Mascletà Manual 2013Qué es el que fem els Valencians per a començar un bateig, una boda o qualsevol acte festiu? Aixó es, tirem una traca o algo de pólvora. Per la qual cosa, per començar les Festes Majors de Paterna, també hem de fer-ho com es fa a Valencia, amb pólvora i en este cas, fem una MASCLETÀ MANUAL a la Plaça del Poble.

Es un acte on els membres de les Penyes Federades, es distribuixen al voltant de la Plaça del Poble amb el material que el coordinador de l’acte els facilita a cadascú, perque tots no tenen el mateix material.

Hi ha elements que es disparen al centre de la Plaça del Poble, com son traques i volaors. Cada artifici pirotècnic té el seu moment i el seu ritme dins d’una Mascletà Manual.

Mascletà Manual 2013 y Penya SocarratsCom tots els anys, després del volteig de campanes de l’Esglesia de Sant Pere, disparem la Mascletà Manual per indicar al nostre poble, PATERNA, que les Festes Majors de la Vila han començat.

La distribució dels grups, el ritme, la cadència és el que fa d’este acte pritotècnic, l’obra musical que any darrere any la Federació Interpenyes Paterna, interpreta per convidar a Paterners i forasters a que gaudixquen de les Festes Majors de Paterna.

Mascletà Manual 2013 y QuasipenyaDes de la Federació Interpenyes Paterna vos convidem a tots vosoltres a acostar-se a la Plaça del Poble a sentir esta sinfonía.

Enguany la Mascletà Manual será dijous 21 a les 12:00 a la Plaça del Poble.

Fotos de Juan Manuel Ramón Contelles, gràcies Juan.

Mascletà Manual 2013 Interpenyes

Añade un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>